Webáruházunkban leadott rendelésed során az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Online bankkártyás fizetés Barionnal

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyával. A fizetés a Barion titkosított oldalán történik. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

Utánvétes fizetés

Utánvétes fizetés esetén az áru kiszállításkor kell fizetni a futárnak, akinél van lehetőség készpénzzel vagy bankkártyával fizetni.

Banki előre utalás

Banki előre utalással is fizethetsz nálunk. Ebben az esetben a rendelés végösszegét előre kell utalni a visszaigazoló e-mailben csatolt számlán szereplő bankszámlaszámra. Kérjük, hogy az utalás ” Közlemény/megjegyzés” rovatába írd bele a rendelés azonosítóját és a nevedet, hogy meg tudjuk különböztetni az utalásokat. A pénzügyi teljesítés feldolgozását követően postázzuk a rendelt termékeket. A pénzügyi teljesítés feldolgozásáról visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk. Az átutalás határideje a számla kiállításától számított 3 nap.