Leírás
Azukibab csíra mag tulajdonságai:
- Az azukibab csírája kiemelkedően magas fehérje és rosttartalommal bír
- Számos további vitamint és nélkülözhetetlen nyomelemet is tartalmaz
- Csírája kiemelkedően magas fehérje és rosttartalommal bír
- Íz: Édeskés és egyszerre enyhén keserű. Roppanós textúra jellemzi
- Tápanyagok: fehérje, növényi rostok, foszfor, magnézium, kálium, kalcium, vas, cink, Omega-6, A-vitamin és B-vitamin komplex
- Az azukibabot alig két nap csírázás után már eheted is. Ne várd meg ameddig a levelei megjelennek és elkezd kizöldülni, mert ez az állagát és az ízét is elronthatja
- Általában 2-5. nap között ideális fogyasztani. Csíráztasd sötétebb helyen, hogy az állaga és íze is megfelelő maradjon
- Csírája remek táplálékul szolgál. Magas tápanyagtartalom jellemzi, sok rost és fehérje található benne. Mindemellett vitaminokat és ásványi anyagokat is eszel vele együtt
Adagolás (csíráztató üvegedény): | 3 evőkanál ~30 g |
Adagolás (csíratál 1 szintje): | 2 evőkanál ~20 g |
Áztatás: | 8 órát |
Öblítés: | naponta 2x |
Ekkortól eheted: | 2-3. nap |
Kiszerelés: 150 g