Leírás
Kendal termésnövelő tulajdonságai:
- Egyedülálló hatóanyagai stresszhelyzet esetén gyorsítják az antioxidánsok termelést
- Csökkenti a gombás és baktériumos betegségek iránti fogékonyságot
- Káliumtartalmának köszönhetően erősíti a sejtfalakat
- Javítja a növény kondícióját és ellenállóbbá teszi azt a környezeti stresszhatásokkal szemben
- Glutation összetevője leköti a kórokozók által termelt toxinokat
- fokozza a termés mennyiségét és minőségét
Összetétele:
- Összes nitrogén (N): 3,5%
- Kálium oxid (K2O): 15,0%
- Szerves szén (C): 3,0%
- Szerves összetevők: növényi kivonatok, oligoszaharidok, glutation
Kendal felhasználása:
Használja lombtrágyaként a tenyészidőszak folyamán 10-15 naponként, 3-5 alkalommal legfeljebb 0,35%-os töménységben:
- szőlőben és gyümölcsfélékben: 2-3 l/ha mennyiségben, legfeljebb 0,35 %-os töménységben
- zöldségfélékben: 1,5-2,0 l/ha (salátában 1,0 – 1,5 l/ha) mennyiségben, legfeljebb 0,35%-os töménységben
Kiszerelés: 1 liter, 5 liter