Landscaper Pro Pre Winter

8 950 Ft19 500 Ft

A Landscaper Pro Pre Winter őszi-téli felkészítő gyepműtrágya szabályozott feltáródású nitrogén-hatóanyagai csak akkor válnak a növény számára felvehetővé, ha arra az időjárási körülmények is megfelelnek. 4-5 hónapos hatástartama segít abban, hogy a gyep jó kondícióba kerüljön, és elviselje a tél okozta stresszt. Magas káliumtartalma szövetszilárdító hatású, szabályozza a növény sejtjeinek vízháztartását.

Leírás

Landscaper Pro Pre Winter műtrágya

A gyepnek télen is szüksége van a megfelelő tápanyagra. Landscaper Pro Pre Winter őszi-téli felkészítő gyepműtrágya szabályozott feltáródású nitrogén hatóanyagai kizárólag csak akkor válnak a növény számára felvehetővé, ha arra az időjárási körülmények is megfelelnek. A burkolt műtrágyának az előnye, hogy a gyep egyenletesen fog fejlődni és intenzívebb színre, gyökérfejlődésre, jobb minőségű fűre számíthatunk.  4-5 hónapos hatástartamának köszönhetően a gyep jó kondícióba kerül, és elviseli a tél okozta stresszt. Magas káliumtartalma szövetszilárdító hatású, szabályozza a növény sejtjeinek vízháztartását és anyagcsere folyamatát javítja. A kálium az egyik legfontosabb mikroelem, abból használ el legtöbbet a gyep. Csökkenti a fagykárok és  betegségek kockázatát a téli időszakban. Ellenállóbb lesz a hópenész kialakulásával szemben. A Pre Winter hatástartama 4-5 hónap. Használatával elősegítjük a gyep gyors tavaszi indulását.

Összetétel:

  • N (nitrogén): 14 %
  • P (foszfor): 5 %
  • K (kálium): 21 %
  • Mg (magnézium): 2 %

 

Landscaper Pro Pre Winter felhasználása:

Javasolt alkalmazási időszak: augusztustól októberig
Javasolt dózis: 45 g/m2
Egy zsák 330 m2-re elegendő.
Hatástartam (hónap): 4-5
Szemcseméret (mm): 1.8-4.0

Száraz lombfelületre érdemes kijuttatni. Műtrágya kiszórása utána érdemes a gyepfelületet megöntözni, hogy a műtrágyaszemcsék a fű tövéhez tapadjanak, hogy minél rövidebb idő alatt kifejtsék hatásukat. Fagyos és aszályos időszakban ne használjuk. Gyepszellőztetés után érdemes használni, hogy a műtrágyaszemcsék ne roncsolódjanak.

Kiszerelés:

15 kg

Gyártó: ICL Specialty Fertilizers

További Landscaper Pro műtrágyáink

További információk

Tömeg 15 kg
Opció

5 kg, 15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Landscaper Pro Pre Winter” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…