Landscaper Pro All Round

9 300 Ft26 200 Ft

A Landscaper Pro All Round bármilyen kerti gyepfelületen használható gyepműtárgya a tavaszi és őszi műtrágyázás közötti időszakra. Egyedülálló burkolatának köszönhetően tartós tápanyagforrást biztosít a gyep számára. Az üde zöld gyepszín érdekében magnéziumot is tartalmaz.

Leírás

 Landscaper Pro All Round műtrágya:

A Landscaper Pro All Round műtrágya bármilyen kerti gyepfelületen használható gyepműtárgya a tavaszi és őszi műtrágyázás közötti időszakra. Egyedülálló növényi gyantaburkolatának köszönhetően tartós tápanyagforrást biztosít a gyep számára. Folyamatos feltáródást biztosít a különféle környezeti körülmények között 4-5 hónap alatt. A feltáródást nem befolyásolja a talajnedvesség, a talaj PH értéke és mikrobiológiai aktivitása. Az üde zöld gyepszín érdekében magnéziumot is tartalmaz. A magas nitrogéntartalom felel a szálak növekedéséért. Fiatal gyep esetén segíti a kiegyensúlyozott hajtás- és gyökérnövekedést. Landscaper Pro Pre Winter műtrágyával kombinálva tökéletesen fel tudja készíteni a gyepet a téli időszakra. Gyomos fű esetén például a Landscaper Pro Weed Control remek kiegészítője lehet, így a tápanyag utánpótlásról és a gyomtalanításról is gondoskodhatunk egyszerre. Kertépítői programokban más műtrágyákkal jól kombinálható.

Felhasználása:

Javasolt alkalmazási időszak: márciustól augusztusig
Javasolt dózis: 45 g/m2, egy zsák 330 m2-re elegendő
Hatástartam (hónap): 4-5
Szemcseméret (mm): 0.85-2.0

A gyepműtrágyát száraz lombfelületre szórjuk ki, majd a trágyaszemcsék fűhöz való tapadása miatt érdemes belocsolni a kezelendő felületet. Ezzel hamarabb kezdi el kifejteni hatását a kiszórt műtrágya. Gyepszellőztetés előtt alkalmazzuk, hogy elkerüljük a műtrágyaszemcsék roncsolódását. Fagyos és aszályos időszakban ne használja. A műtrágya kiszórásához ajánljuk a Gardena termékeket, a Gardena Kézi szórót, a Gardena Szórókocsit vagy a Gardena Kézi kiszórót

Landscaper Pro All Round összetétele:

  • N (nitrogén): 24 %
  • Nitrát-nitrogén: 5,4%
  • Ammónium-nitrogén: 6,3%
  • Karbamid-nitrogén: 12,3%
  • P (foszfor): 5 %
  • Vízoldható foszfor: 3,7%
  • K (kálium): 8 %
  • Vízoldható kálium: 8%
  • MgO (Magnézium-oxid): 2 %

Kiszerelés:

5 kg, 15 kg

Gyártó: ICL Specialty Fertilizers

További Landscaper Pro műtrágyáink

 

További információk

Tömeg 15 kg
Opció

5 kg, 15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Landscaper Pro All Round” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…