Landscaper Pro Maintenance

19 500 Ft Bruttó ár (15 354 Ft + ÁFA)

A Landscaper Pro Maintenance rövid hatástartamú műtrágyával gyors és látványos hatás érhető el. A versenytárs márkákhoz képest évente kevesebb kezelés szükséges, hiszen 2 hónapon át hozzájárul a gyep egészséges, kiegyensúlyozott fejlődéséhez.

Leírás

Landscaper Pro Maintenance műtrágya:

Landscaper Pro Maintenance rövid hatástartamú műtrágyával gyors és látványos hatás érhető el.  Szabályozott tápanyag-ellátású műtrágya általános használatra tápanyag-tartalma 2-3hónap alatt táródik föl. Annyi tápanyagot vesz fel a fű, amennyit szeretne. Burkolatnak köszönhetően környezetkímélő technológiáról beszélünk, nem mosódnak ki a hatóanyagok azonnal egy hagyományos műtrágyához képest. Ami a legfontosabb, hogy kevesebb munkát igényel a burkolt gyepműtrágyákkal való munka. Nagyon fontos, hogy kiegyensúlyozott gyökér- és hajtásfejlődést eredményez. Magas nitrogéntartalmának köszönhetően gyors látványos hatás érhető el, tavaszi gyepműtrágyakánt kiválóan alkalmas. Magnéziumnak köszönhetően üde zöld gyepszínt érünk el. Különösen tápanyag szegény talajok esetében ajánlott a használata.

Összetétel:

  • N (nitrogén): 20 %
  • P (foszfor): 5 %
  • K (kálium): 8 %

 

Landscaper Pro Maintenance felhasználása:

  • Javasolt alkalmazási időszak: márciustól augusztusig
  • Javasolt dózis: 35 g/m2, egy zsák 400-450 m2-re elegendő
  • Hatástartam (hónap): 2-3
  • Szemcseméret (mm): 0.85-2.0
  • Burkolás: 100% burkolt (mini Poly-S)

 

Száraz lombfelületre juttassuk ki. A gyepműtrágya kiszórása utána érdemes a gyepfelületet megöntözni, hogy a műtrágyaszemcsék a fű tövéhez tapadjanak, hogy minél rövidebb idő alatt kifejtsék hatásukat. Fagyos és aszályos időszakban kerüljük a használatát. Gyepszellőztetés után érdemes használni, hogy a műtrágyaszemcsék ne roncsolódjanak.

Kiszerelés: 15 kg

Gyártó: ICL Specialty Fertilizers

További Landscaper Pro műtrágyáink

 

További információk

Tömeg 15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Landscaper Pro Maintenance” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…