Landscaper Pro New Grass

9 700 Ft25 500 Ft

A Landscaper Pro New Grass gyeptelepítéshez ajánlott starter műtrágya. A csíranövény kiegyensúlyozott fejlődését segíti elő. Meglévő gyepek felülvetésénél az egyenletes tápanyag-eloszlásnak köszönhetően a fiatal növény érzékeny gyökerei nem sérülnek. Az apró szemcséknek köszönhetően egyenletes tápanyageloszlást tesz lehetővé.

Leírás

Landscaper Pro New Grass műtrágya:

A Landscaper Pro New Grass gyeptelepítéshez ajánlott starter műtrágya a csíranövény kiegyensúlyozott fejlődésének elősegítése érdekében. Meglévő gyepek felülvetésénél az egyenletes tápanyag-eloszlásnak köszönhetően a fiatal növény érzékeny gyökerei nem sérülnek. Az apró szemcséknek köszönhetően egyenletes tápanyageloszlást tesz lehetővé. A szabályozott tápanyag-feltáródásnak köszönhetően nincs perzselésveszély. A Poly-S technológiának köszönhetően a  burkolt műtrágyaszemcsékben a nitrogént körülvevő belső kéntartalmú réteg a kórokozók elleni védelemben játszik nagy szerepet, amelyet második rétegként egy biológiailag lebomló polimer membránréteg vesz körül. Az egyik legkörnyezetkímélőbb gyártási technológia. A talajnedvesség a membránrétegbe való beáramlását követően a nitrogén feltáródás megkezdődik függetlenül a talajhőmérséklet vagy a talaj nedvességtartalmának változásától, így rövid idő alatt sűrű gyep fejlődik meleg és nedves, hűvös és száraz éghajlati körülmények között egyaránt. Hatástartam: 3 hónap.

Összetétel:

  • N (nitrogén): 20 %
  • P (foszfor): 20 %
  • K (kálium): 8 %

 

Landscaper Pro New Grass felhasználása:

  • Javasolt alkalmazási időszak: március-szeptember
  • Szemcseméret: 0,7-1,4 mm
  • Burkolás: 100% burkolt (mini Poly-S)
  • Javasolt dózis: 35 g/m2
  • 15 kg-os zsák körülbelül 400-450 m2 területre elegendő
  • Hatástartam: 3 hónap

A műtrágyát száraz lombfelületre juttassa ki. Kiszórás után öntözze be a területet, hogy a műtrágyaszemcsék a fű tövéhez tapadjanak. Fagyos vagy aszályos időszakban ne alkalmazza. Gyepszellőztetés esetén a műtrágyát a gyepszellőztető gép után használja, hogy megkímélje a műtrágyaszemcséket a roncsolódást

Kijuttatásához ajánljuk a Gardena Kézi szóró M és a Gardena Szórókocsi termékünket.

Kiszerelés: 5 kg, 15 kg

Gyártó: ICL Specialty Fertilizers

További Landscaper Pro műtrágyáink

 

További információk

Tömeg 15 kg
Opció

5 kg, 15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Landscaper Pro New Grass” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…