Landscaper Pro Shade Special

19 500 Ft Bruttó ár (15 354 Ft + ÁFA)

Magas nitrogéntartalma elősegíti a megritkult gyeprészek gyors besűrűsödését, serkenti a gyep gyors tavaszi regenerálódását. Hatása már a kiszórás után néhány nappal igen látványos.  Magas vastartalma miatt zöldítő hatása van, a moha számára viszont kedvezőtlen környezetet biztosít. Árnyékos és félárnyékos gyepfelületek kezelésére alkalmas.

Leírás

Landscaper Pro Shade Special műtrágya:

Magas nitrogéntartalma elősegíti a megritkult gyeprészek gyors besűrűsödését, serkenti a gyep gyors tavaszi regenerálódását. Hatása már a kiszórás után néhány nappal igen látványos.  Magas vastartalma miatt zöldítő hatása van, a moha számára viszont kedvezőtlen környezetet biztosít. A Landscaper Pro Shade Special árnyékos és félárnyékos gyepfelületek kezelésére alkalmas. Egyedi gyártási technológiájának köszönhetően szabályozott feltáródású gyepműtrágya. 6 hónap alatt folyamatosan táplálja gyepfelületünket tápanyaggal, garantálja az egyöntetű növekedést és a gyep ellenálló képességét betegségekkel szemben. Minimális ráfordítással maximális eredményt érünk el. Nem burkolt műtrágyához képest a tápanyag kevésbé fog kimosódni, ezzel sokkal környezetbarátabb megoldást választunk.

Az öntözött gyepeken a folyamatos öntözés miatt a fő tápelemek (N-P-K) közül a nitrogén (N) az, amit a legkönnyebben ki tud mosódni a talajból, és persze ez az az elem, ami a legfontosabb a növények számára is. Esszenciális alkotó a fehérje szintézisben, a növényi szövetek alapeleme, emiatt a nitrogén hiánya okoz leghamarabb problémát a gyepfelületen. A nitrogén a talaj hőmérséklettől függő ütemben kioldódik a szemcséből, amit Poly-S burkolattal láttak el. A kijuttatást követően a szemcsék a környezetükből vizet vesznek fel, és fokozatosan kioldódnak belőlük a tápanyagok. Már 6°C talajhőmérséklet fölött beindul a tápanyag leadás. Magasabb talajhőmérséklet esetén a kioldódás gyorsabb, alacsony hőmérsékleten lassabb, ami megfelel a növények növekedési ütemének.

Összetétele:

  • N (nitrogén): 11 %
  • P (foszfor): 5 %
  • K (kálium): 5 %
  • Fe (vas): 8 %

 

 Landscaper Pro Shade Special felhasználása:

Javasolt alkalmazási időszak: kora tavasszal

Javasolt dózis: 30 g/m2

15 kg-os zsák körülbelül 500 m2 területre elegendő.

Hatástartam: 6 hét

A Landscaper Pro Shade Special gyepműtrágyát száraz lombfelületre juttassa ki. Kiszórás után öntözze be a területet, hogy a műtrágyaszemcsék a fű tövéhez tapadjanak. Fagyos vagy aszályos időszakban ne alkalmazza. Gyepszellőztetés esetén a műtrágyát a gyepszellőztető gép után használja, hogy megkímélje a műtrágyaszemcséket a roncsolódástól. Vastartalma miatt burkolatra, kövekre és ruházatra szóródott műtrágya elszíneződést okozhat!!!

Kiszerelés: 15 kg

Gyártó: ICL Specialty Fertilizers

További Landscaper Pro műtrágyáink

 

További információk

Tömeg 15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Landscaper Pro Shade Special” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…