Landscaper Pro Stress Control

23 400 Ft Bruttó ár (18 425 Ft + ÁFA)

A Landscaper Pro Stress Control tökéletes gyepkondícionáló műtrágya, amely felkészíti a gyepet a stresszes időszakokra. Magas káliumtartalma szövetszilárdító hatású, szabályozza a növény sejtjeinek vízháztartását. Szabályozott feltáródású nitrogén hatóanyagai csak akkor válnak a növény számára felvehetővé, ha arra az időjárási körülmények is megfelelnek.

Leírás

Landscaper Pro Stress Control műtrágya:

Tökéletes gyepkondícionáló műtrágya nyári stresszes időszakra való felkészüléshez. Magas káliumtartalma szövetszilárdító hatású, szabályozza a növény sejtjeinek vízháztartását. Gyártási technológiájának köszönhetően Poly-S burkolatot kapott, aminek köszönhetően a szabályozott feltáródású nitrogén hatóanyagai csak akkor válnak a növény számára felvehetővé, ha arra az időjárási körülmények is megfelelnek. Kéntartalmú és biológiailag lebomló polimer membránrétegről beszélünk. Amikor a talajnedvesség beáramlik a külső membránrétegbe, akkor a nitrogén elkezdi a feltáródást. A növekvő talajhőmérséklet hatására felgyorsul a tápanyagleadás. Amikor a nitrogén kiürül a szemcséből, a burkolat lebomlik. A burkolat vastagságától függően a nitrogén kioldódása több hónapig is tarthat, ennél a gyepműtrágyánál ez 3 hónap. A nitrogén-felszabadulás akkor is egyenletes marad, ha a talajhőmérséklet vagy a talaj nedvességtartalma változik. A burkolatnak köszönhetően minimális lesz a tápanyagveszteség, mint a hagyományos műtrágyáknál történő gyors tápanyag kimosódás. Fel tudjuk készíteni a gyepfelületünket az időjárási stressz jobb felkészítéséhez. Landscaper Pro Stress Control műtrágya apró szemcséinek köszönhetően egyenletesebben ki tudjuk juttatni a gyepműtrágyát a területre.

Összetétele:

  • N (nitrogén): 16 %
  • Ammónium-nitrogén (N-NH4): 1 %
  • Karbamid-nitrogén (CO(NH2)2): 15 %
  • P (foszfor): 5 %
  • K (kálium): 22 %
  • Mg (magnézium): 2 %

 

Landscaper Pro Stress Control felhasználása:

Javasolt alkalmazási időszak: március-augusztus

Javasolt dózis: 35 g/m2

15 kg-os zsák körülbelül 330 m2 területre elegendő.

Hatástartam: 3 hónap

A műtrágyát száraz lombfelületre kell kijuttatni. Kiszórás után be kell öntözni a területet, hogy a műtrágyaszemcsék a fű tövéhez tapadjanak. Fagyos vagy aszályos időszakban nem szabad alkalmazni. Gyepszellőztetés esetén a műtrágyát a gyepszellőztető gép után használjuk, hogy megkímélje a műtrágyaszemcséket a roncsolódástól.

Kiszerelés: 15 kg

Gyártó: ICL Specialty Fertilizers

További Landscaper Pro műtrágyáink

További információk

Tömeg 15 kg
Opció

15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Landscaper Pro Stress Control” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…