Barion Pixel

Mungóbab csíra mag

Ár: Bruttó

Original price was: 1 250 Ft.Current price is: 1 125 Ft.

Készleten

Rövid termék leírás

A mungóbab csírája kiemelkedően magas tápanyag és ásványianyag tartalmú. Fehérjetartalma is kiemelkedő, ízletes táplálékul szolgál. Könnyen csírázik és számtalan ételben felhasználható.

Kiszerelés: 200 g

Loading...

Mungóbab csíra mag

Loading...

Ár: Bruttó

Original price was: 1 250 Ft.Current price is: 1 125 Ft.

Készleten

Rövid termék leírás

A mungóbab csírája kiemelkedően magas tápanyag és ásványianyag tartalmú. Fehérjetartalma is kiemelkedő, ízletes táplálékul szolgál. Könnyen csírázik és számtalan ételben felhasználható.

Kiszerelés: 200 g

Termék információk

Leírás

Mungóbab leírás:

  • Mungóbab roppanós és lédús, friss zöldborsó íz
  • magas fehérje és rosttartalom
  • ásványi anyagok: vas, cink, foszfor, kálium
  • vitaminok: B1, B2, B3 és B5

Sok ételhez ajánljuk főzve, sütve. Minden esetben alacsony hőfokon javasolt elkészíteni. Jótékony hatással van a vércukorszintre és a magas koleszterinre, szíverősítő és vérnyomás szabályozó hatással rendelkezik.

 

Mikrozöldség csíráztatás:

  • Áztatási idő: 6 óra
  • Öblítési gyakoriság: Naponta 2-3 alkalommal
  • Elkészülési idő: 4-7 nap

A magokat csíráztatás előtt be kell áztatni az ajánlott időre és a csíráztatás folyamata közben naponta legalább kétszer alaposan le kell öblíteni. A mungóbabot javasoljuk úgy csíráztatni, hogy a lehető legkevesebb fény érje. Ehhez a csíráztatót lefedhetjük egy kartondobozzal vagy konyharuhával. Így érhető el leginkább a lédús, roppanós textúra.

Kiszerelés: 150 g

További csíra magok

Facebook oldalunk

 

További információk

Tömeg 0.2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mungóbab csíra mag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading...

Leírás

Mungóbab leírás:

  • Mungóbab roppanós és lédús, friss zöldborsó íz
  • magas fehérje és rosttartalom
  • ásványi anyagok: vas, cink, foszfor, kálium
  • vitaminok: B1, B2, B3 és B5

Sok ételhez ajánljuk főzve, sütve. Minden esetben alacsony hőfokon javasolt elkészíteni. Jótékony hatással van a vércukorszintre és a magas koleszterinre, szíverősítő és vérnyomás szabályozó hatással rendelkezik.

 

Mikrozöldség csíráztatás:

  • Áztatási idő: 6 óra
  • Öblítési gyakoriság: Naponta 2-3 alkalommal
  • Elkészülési idő: 4-7 nap

A magokat csíráztatás előtt be kell áztatni az ajánlott időre és a csíráztatás folyamata közben naponta legalább kétszer alaposan le kell öblíteni. A mungóbabot javasoljuk úgy csíráztatni, hogy a lehető legkevesebb fény érje. Ehhez a csíráztatót lefedhetjük egy kartondobozzal vagy konyharuhával. Így érhető el leginkább a lédús, roppanós textúra.

Kiszerelés: 150 g

További csíra magok

Facebook oldalunk

 

További információk

Tömeg 0.2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mungóbab csíra mag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értesülj elsőként az akciókról!

Szeretnél értesülni a legújabb kedvezményekről? Iratkozz fel hírlevelünkre és kapj naprakész tájékoztatást! Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

✓ A hírlevélre feliratkozáskor hozzájárulok adataim kezeléséhez.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása