Sportmaster High N

31 000 Ft Bruttó ár (24 409 Ft + ÁFA)

A Sportsmaster High N az ICL szabadalmazott Poly-S és PACE burkolási technológiájával készült műtrágyája. A legelső tavaszi műtrágyázásra alkalmas szabályozott feltáródású gyepműtrágya.

Kiszerelés: 25 kg

Leírás

Sportsmaster High N:

A Sportsmaster High N az ICL szabadalmazott Poly-S és PACE burkolási technológiájával készült műtrágyája. A legelső tavaszi műtrágyázásra alkalmas szabályozott feltáródású gyepműtrágya. Magas nitrogéntartalmának köszönhetően alacsony hőmérsékleten is gyors zöldítő hatást érünk el használatával. A fejlődési időszak elején egészséges, kiegyensúlyozott fejlődést tesz lehetővé. Megemelt magnéziumtartalma élénkebbé teszi a gyep színét. 2 – 3 hónapos hatástartamú összetett műtrágya, amely szabályozott tápanyag-leadású, burkolt és hagyományos, burkolat nélküli műtrágyaszemcsék keveréke az egyenletes fejlődés érdekében. A burkolat nélküli szemcsék azonnal felvehető tápanyagforrást biztosítanak a fű számára.

A Poly-S technológiával burkolt műtrágyaszemcsékben a nitrogént kéntartalmú és biológiailag lebomló polimer membránréteg veszi körül. Amint a talajnedvesség beáramlik a külső membránrétegbe, a nitrogén feltáródása megkezdődik. A burkolat vastagságától függően a nitrogén kioldódása több hónapig is tarthat. A nitrogén-felszabadulás akkor is egyenletes marad, ha a talajhőmérséklet vagy a talaj nedvességtartalma változik. Hatékony nitrogénellátást biztosít, mert a tápanyag-kimosódás mértéke jelentősen csökken. A PACE technológia egy, a növényi gyantaburkolaton belül egynél több hatóanyagot tartalmazó, szabályozott tápanyag-feltáródási technológia.
A növényi eredetű gyantaburkolaton keresztül a tápelemek egyenletes ütemben oldódnak ki, és válnak elérhetővé a gyep számára. A feltáródást nem befolyásolja a talajnedvesség, a pH-érték, illetve a talaj mikrobiológiai aktivitása. Folyamatos feltáródást biztosít a legkülönfélébb környezeti körülmények között. Segítségével a teljes szezon alatt erősebb, sűrűbb, mélyebben gyökerező a gyepfelület.

Összetétele:

  • N(nitrogén): 26 %
  • P(foszfor): 5 %
  • K(kálium): 11 %
  • Mg(magnézium): 2 %
  • Zn(cink): 0,01 %

 

Ajánlott dózis:

200 – 300 kg/hektár, egy 25 kg-os zsák kb 750-800 m2-re elegendő

Kiszerelés: 25 kg

Gyártó: ICL Specialty Fertilizers

További ICL műtrágyáink

 

További információk

Tömeg 25 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sportmaster High N” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük