Leírás
Sweet biostimulátor tulajdonságai:
- serkenti a cukorképződést
- okozza az érés és a színeződés biokémiai folyamatait
- jobb beltartalmi értékeket biztosít
- kalciumtartalmának köszönhetően erősíti a sejtfalakat
- csökkenti a kieső termés mennyiségét és növeli a pulton tarthatóságot
- alkalmazása különösen ajánlott kedvezőtlen termesztési feltételek esetén, illetve minőségjavítás céljából
- dísznövénykultúrákban használva javítja a növények megjelenését, élénkíti a vágott virágok színhatását és növeli az élettartamukat
Alkalmazása:
- almatermésű ültetvényekben: 2 alkalommal, a várható szüret előtt 14-20 és 7-10 nappal 3-4 l/ha mennyiségben, 600-1000 l/ha lémennyiséggel kijuttatva
- csonthéjas ültetvényekben: 2 alkalommal, a várható szüret előtt 14-20 és 7-10 nappal 3-6 l/ha mennyiségben 600-1000 l/ha lémennyiséggel kijuttatva
- szőlőültetvényekben: 2 alkalommal, a várható szüret előtt 14-20 és 7-10 nappal 2-3 l/ha mennyiségben, 500- 600 l/ha lémennyiséggel kijuttatva
- szamócában: 2 alkalommal, a várható szüret előtt 14-20 és 7-10 nappal, 2,5-3 l/ha mennyiségben 400-600 l/ha lémennyiséggel kijuttatva
- paradicsomban és paprikában: 2 alkalommal, a várható szüret előtt 14-20 és 7-10 nappal 2-3 l/ha mennyiségben 500-600 l/ha lémennyiséggel kijuttatva
- ipari paradicsomban: 2 alkalommal, a várható szüret előtt 14-20 és 7-10 nappal 3-4 l/ha mennyiségben, 500-600 l/ha lémennyiséggel kijuttatva
- görögdinnyében és sárgadinnyében: 2 alkalommal, a várható szüret előtt 14-20 és 7-10 nappal 2-3 l/ha l/ha mennyiségben 500-600 l/ha lémennyiséggel kijuttatva
Kiszerelés: 1 liter, 10 liter