Leírás
Zöld lencse tulajdonságai:
A zöld lencse terméket számos módon fogyaszthatjuk, például nyersen önmagában, salátákba téve, hidegtálakhoz, szendvicsekhez, turmixba téve vagy szimplán díszíthetünk vele bármilyen főételt, levest. Pozitív tulajdonságai közé tartozik hogy segít szabályozni a koleszterin- és vércukorszintet. Támogatja az emésztést és az immunrendszert, javítja az állóképességet.
- Íze: lágy állaga ellenére kissé borsos, fanyar és keserű is egyszerre
- Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor
- Vitaminok: C, A, B1, B2, B3, B6 és E
- Tápanyagok: sok szénhidrátot tartalmaz, magas a fehérje és rosttartalma. Omega-3 és Omega-6 zsírsavak
Csíráztatás folyamata:
A magokat csíráztatás előtt be kell áztatni az ajánlott időre és a csíráztatás folyamata közben naponta legalább kétszer alaposan le kell öblíteni.
- Áztatási idő: 12 óra
- Öblítési gyakoriság: Naponta 2-3 alkalommal
- Elkészülési idő: 3-4 nap
Kiszerelés: 150 g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.